ITBoard

Welcome to ITBoard Sign in | Join | Help
in
Site găzduit de AXTI
Home Blogs Forums Photos Downloads

Problema la publicarea informatiilor dintr-un formular InfoPath intr-o librarie SharePoint

Last post 01-20-2010, 12:57 by ignatandrei. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  01-19-2010, 14:49 37143

Problema la publicarea informatiilor dintr-un formular InfoPath intr-o librarie SharePoint

Am urmatoarea problema: am un formular InfoPath publicat intr-o librarie SharePoint pe care il folosesc de 3 luni si totul a mers ok. De astazi am observat ca nu imi mai publica informatia din campurile promovate. Am incercat sa il republic, am observat ca la site coloumn group era pus this document library, am schimta in none: create new column in this library, apoi am completat formularul si tot nu imi publica informatiile din campuri. Tot ce apare este numele fisierului si la tip nu mai apare iconita mov specifica infopathului , ci iconita specifica xml-ului.

Am creat un nou formular pe care la-m publicat intr-un nou site si tot nu merge...

Am infopath 2007 si wss3...

A mai intalnit cineva aceasta problema? Stie cineva ce pot sa fac? Multumesc, e urgent...

Filed under: ,
  •  01-20-2010, 0:42 37144 in reply to 37143

Re: Problema la publicarea informatiilor dintr-un formular InfoPath intr-o librarie SharePoint

Daca reinstalezi infopath ?

( ai putea sa iti faci o masina virtuala si sa testezi ...)

Ignat Andrei

serviciipeweb.ro/iafblog
  •  01-20-2010, 11:50 37146 in reply to 37144

Re: Problema la publicarea informatiilor dintr-un formular InfoPath intr-o librarie SharePoint

Peste noapte, fara sa fac nimic, s-a rezolvat pur si simplu...
  •  01-20-2010, 12:57 37147 in reply to 37146

bidoncea:
    Peste noapte, fara sa fac nimic, s-a rezolvat pur si simplu...

Update-uri MS, ceva?

Ignat Andrei

serviciipeweb.ro/iafblog
View as RSS news feed in XML
Home     Blogs     Forums     Photos     Downloads
Copyright © 2007 ITBoard.ro. Toate drepturile rezervate.