ITBoard

Welcome to ITBoard Sign in | Join | Help
in
Site găzduit de AXTI
Home Blogs Forums Photos Downloads

Microsoft vs European Commission

Last post 06-17-2009, 13:56 by Dragos Madarasan. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  06-14-2009, 19:47 33637

Microsoft vs European Commission

Se pare ca Windows 7 versiunea pentru Europa va fi fara Internet Explorer 8. Comisia Europeana, cea care se lupta pentru binele utilizatorului inca nu e decisa ce sa faca, mai ales ca Microsoft a ales sa excluda IE 8 din Windows 7, decat sa-l "doteze" cu soft de la concurenta. Intrebare, daca Microsoft ar fi ales sa includa si alt browser, care ar fi fost si pe ce criterii?

Pe cand vom vedea un Ubuntu sau un Leopard cu IE?
  •  06-15-2009, 9:17 33639 in reply to 33637

Re: Microsoft vs European Commission

Plain stupid....
    Din cutie pe orice risnitza as vrea sa am un browser engine macar, bun prost cum o fi dar sa ma pot baza ca este si ca il stiu beforehand.
    Ramblings on the technical world we live on.
  •  06-17-2009, 8:26 33680 in reply to 33637

Faza urmatoare am auzit-o de la un coleg - si mi se pare destul de tare.

"Ok, daca OS-ul vine fara browser, cum descarc de pe web kitul de instalare al unui browser?" Big Smile
    Va fi foarte challenge pentru multi, dar daca lasam gluma la o parte, cu siguranta OS-ul va oferi posibilitatea descarcarii si instalarii IE8.

•  06-17-2009, 13:56 33690 in reply to 33637

Ar fi chiar nesimtire din partea Opera/Mozilla/Google/etc sa ceara sa vina Windows 7 cu browserele lor.

Oricum, prin faptul ca o sa existe versiunea W7 minus IE8 iarasi nu se rezolva nimic. Un mare scandal pentru nimic parerea mea. E vina M$ ca userii non-tehnici raman la IE? Daca Opera/Mozilla vor sa creasca sa o faca incet si frumos, nu prin userii non-tehnici care raman la ce browser vine cu SO.

View as RSS news feed in XML
Home     Blogs     Forums     Photos     Downloads
Copyright © 2007 ITBoard.ro. Toate drepturile rezervate.